Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

ВасиМАКС ООД - Al & PVC дограма Contact Me

Енергийна Ефективност

Енергийна ефективност


При избора на дограмата основната ни задача е да запазим топлината вътре в помещението и инвестицията е насочена към избор на най-ефективен начин за това. За периода април-май „ВасиМакс“ ООД Ви дава възможност да подмените вашата стара дограма с нова и да си върнете до 40% от направените разходи с програма за кредитиране на енергийната ефективност в дома. Тя е разработена от Европейската комисия, Международната банка за възстановяване и развитие и Агенцията за енергийна ефективност на Република България.

Осигурете си по-голямо удобство и домашен уют при изгодни лихвени условия и максимално облекчена процедура. Безвъзмездната помощ, която ще получите, може да покрие значителна част от инвестицията. Повече за условията за кандидатстване, получаване на безвъзмездната помощ и необходимите документи, можете да намерите в офисите на „ВасиМакс“ ООД.

Как можете да се възползвате от тази безвъзмездна помощ?

На първо място трябва да си изберете нова енергоспестяваща дограма от „ВасиМакс“ ООД .
След това се попълва Искане за кредит Енергийна ефективност в клон на банка ДСК. В банката се предоставя и изготвената от фирмата ни оферта за дограмата, нейната цена и физически качества, които също трябва да бъдат оценени. След одобрение от банката можете да получите Вашата нова дограма в едноседмичен срок.
Изплащането на безвъзмездната помощ става след извършени монтажни работи по дограмата и предоставяне в банката на протокол за извършените монтажни дейности и оригинална фактура с касов бон издадени от „ВасиМакс“ ООД. С тази документация се посещава клон на банката и се попълва Искане за получаване на Безвъзмездна помощ, след което тя Ви се изплаща.

blog comments powered by Disqus