Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

ВасиМАКС ООД - Al & PVC дограма Contact Me

Заповядайте на 13-то издание на Българска строителна седмица, 20-23 март в Интер Eкспо Център

От 20 до 23 март 2013 г. в Интер Eкспо Център София се провежда 13-то издание на международната изложба Българска строителна седмица, която се утвърди като една от най-представителните изложби в отрасъла. Тя предлага възможност на известни и нови фирми от над 30 сектора да предложат актуални решения в строителния бранш. Участието на фирми производители или вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, алуминиева и PVC дограма, интериорни и входни врати, спомага за тяхното бъдещо развитие и утвърждаването им на българския и европейския пазар.
В тази връзка фирма „ВасиМакс“ ООД ще предстви в зала 2 щанд C10 най-новите и иновативни ПВЦ системи за прозорци и врати предлагани от Алукьонигщал България. Пластмасовите прозоречни системи на Алукьонигщал позволяват голяма свобода на оформление и дизайн, като гарантират висока степен на сигурност при планирането. От цялото това многообразие ще имате възможност да изберете онази прозоречна система, която най-точно отговаря на Вашите намерения и изисквания.
В рамките на строителното изложение ще се проведе и специализиран технически семинар от представител на Алукьонигщал – Германия. Строителните предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти ще имат възможност да се запознаят иновативни продукти и услуги на едно място.

blog comments powered by Disqus